Woning­stichtingen / vastgoed­beheer

We gaan langdurige samenwerkingen aan met organisaties die zich bezighouden met huisvesting van mensen van alle lagen van de bevolking. Of het nu gaat om sociale huurwoningen of vastgoed.

Al jaren lang hebben we langdurige contracten bij een grote hoeveelheid coöperaties in beheer en voorzien deze opdrachtgevers van een Total care plan inclusief calamiteiten meldpunt voor bijvoorbeeld asbestsaneringen, toilet, keuken en badkamer renovaties, groot onderhoud en ontruimingen.

Zorg­instellingen en scholen

Bij Van Dalen voeren we allerhande projecten uit. Of het nu gaat om het totaalslopen van een flatgebouw van tien verdiepingen hoog, of een renovatiesloop in de keuken van een zorginstelling: wij draaien onze hand er niet voor om.

van Dalen heeft veel ervaring in bijvoorbeeld ziekenhuizen, bejaarden tehuizen, speciale instellingen en scholen.

veilig werk in combinatie met de minste overlast staat hier centraal!

Project­ontwikkelaars

Projectontwikkelaars werken vaak met strakke planningen voor grootse projecten. Van Dalen heeft veel ervaring met sloopwerk en asbestsanering voor projectontwikkelaars. We voeren onze werkzaamheden met de grootste zorg voor milieu- en veiligheidseisen uit zonder daarbij de planning in de weg te staan.

Meedenken in een vroeg stadium om zo tot de meest effectieve en goedkoopste oplossing te komen dat zijn onze kernwaarden!

Industrieën

Voor welke industrie u ook produceert, productie moet te allen tijde door kunnen lopen. Wij gaan elk project aan met drie pilaren als randkader: mens, milieu en omgeving. Hierdoor werken we op een veilige en milieuvriendelijke manier waarbij we de omgeving, ook als het om productie gaat, zo min mogelijk belasten.

wij zijn gespecialiseerd en hebben veel ervaring in het werken bij of aan bijvoorbeeld voedselfabrikanten, stroomleveranciers, steenfabrieken, auto industrie, of moeilijk toegankelijke situaties waarbij veiligheid, planning, kwaliteit en afspraak is afspraak centraal staan!

Overheden

We hebben ons ontwikkeld als gerespecteerd slooppartner van een groot aantal gemeenten en andere lokale overheden. We beschikken over de juiste certificaten, hebben een omvangrijk machinepark en werken uitsluitend met ervaren specialisten met hart voor de zaak.

Particulieren

Ook particulieren kunnen uitstekend bij ons terecht voor sloop- en saneringswerkzaamheden aan de woning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

of uw klus nu groot of klein is wij zijn u graag van dienst en ontzorgen u van alle problemen of werkzaamheden!

Ook voor het ontgraven van uw tuin of aanleg van grondstoffen zijn wij UW partner.