Industriesloop is een complexe branche binnen de sloopwereld. Het ontmantelen van industriële gebouwen is simpelweg ingewikkelder dan een gemiddeld flatgebouw. We hebben onder andere te maken met asbest, radioactief afval of andere gevaarlijke stoffen. Door onze specialistische kennis staan we ook voor uw industriesloop voor u klaar.

Zorgvuldige industriesloop

Bij Van Dalen hebben we professionaliteit en secuur werken hoog in het vaandel. We gaan dan ook elk project aan volgens het principe ‘verantwoord slopen’. Hierbij richten we ons sloopplan in volgens de kaders van drie pijlers: mens, milieu en omgeving. Of het nu gaat om het afbreken van complete fabriekslocatie of het saneren van asbest uit installaties: bij industriesloop zorgen we ervoor dat we veilig slopen en de omgeving zo min mogelijk belasten. Ook als een gedeelte van een industriepand gesloopt moet worden en productie moet doorlopen, lopen wij zo min mogelijk in de weg. 

Industriesloop: veilig omgaan met gevaarlijke stoffen

In de industriesloop komen we vaak gevaarlijke stoffen tegen. Van asbesthoudende installaties tot een fabriek waar met chemische middelen is gewerkt. We werken uitsluitend met hoogopgeleide en gecertificeerde mensen die alles weten over veilig en verantwoorde industriesloop. Bovendien zijn onze medewerkers in het bezit van de juiste certificaten en ervaring om de klus professioneel en veilig te klaren. 

Industriesloop: asbest- en chroom-6 sanering

In de industriesloop is asbestsanering vaak onderdeel van het project. Op ons eigen machinepark hebben we een aantal ‘asbestbusjes’ paraat staan. Deze busjes zijn volledig uitgerust met alle middelen die we nodig kunnen hebben voor een asbestsanering, groot en klein. Onze saneerders zijn tevens allemaal in het bezit van het certificaat Deskundig Toezichthouder Asbest. Zo zijn we op elk moment, gepland of bij calamiteiten, volledig voorbereid op asbestsanering tot de gevaarlijkste graad. Naast asbest wordt steeds meer bekend over de gevaarlijke stof chroom-6. We mogen ons rekenen tot een van de eerste bedrijven in Nederland die het verwijderen en saneren van deze stof aanbiedt. 

Meer over asbestsanering

Meer over chroom-6 sanering

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Doe een offerteaanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

VAN DALEN SLOOP EN ASBEST B.V.
Nijverheidstraat 49
6681 LN Bemmel

085 06 40 011
info@vandalenholland.nl