Naast sloopwerk, puinrecycling, asbest- en chroom 6 sanering hebben we ook een onderdeel facility. Die tak valt onder Van Dalen Facility BV en bestaat uit twee onderdelen: specialistisch reinigen en ongediertebestrijding. Een mooie uitbreiding op onze huidige activiteiten waarmee we u nog meer van dienst kunnen zijn!

Wat doen we en voor wie?

Van het reinigen van uw gevels tot calamiteitenservice: onze reinigingsdiensten zijn ontzettend uiteenlopend. Wat uw wens ook is of hoe zwaar de vervuiling is, we helpen u graag! Ook kunt u ons naast het bestrijden en beheersen van ongedierte inzetten voor vogelwering en zwammensanering. 

Wij werken onder meer voor:

•    de foodsector
•    het mkb
•    de overheid
•    woningcorporaties 
•    particulieren

Milieuvriendelijke reinigingstechnieken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden we bij Van Dalen erg belangrijk. Zoveel mogelijk rekening houden met mens en milieu. Daarom maken wij bij onze specialistische reinigingstechnieken zo min mogelijk gebruik van chemische of reinigingsmiddelen. 

Bovendien hebben we een deel van onze reinigingstools in een hogedruktrailer zitten. Die trailer werkt volledig op fossiele brandstoffen. Daarmee stoten we tot wel 90% minder emissie uit! 

Lees meer over onze reinigingstechnieken 

Onze bestrijdingsmethoden

We werken bij het bestrijden van ongedierte volgens het principe van geïntegreerd plaagdierbeheer (Integrated Pest Management, IPM). Dat houdt in dat we zo min mogelijk gebruik maken van gif om de schade voor mens, dier en plant te beperken. Tijdens onze risicoanalyse kijken we bijvoorbeeld waar u preventief op kunt inzetten. Zoals: het verbeteren van de hygiëne, het verlagen of verhogen van de luchtvochtigheid en het verhogen of verlagen van de temperatuur in een gebouw. 

Lees meer over onze bestrijdingsmethoden

Hoge kwaliteit facilitymedewerkers

We hebben al decennialange ervaring met het werken in omgevingen waar zware veiligheidsregels gelden. Denk aan chroom 6 sanering in fabrieken of het verwijderen van asbest. 

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Doe een offerteaanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

VAN DALEN FACILITY B.V.
Nijverheidstraat 49
6681 LN Bemmel

085 06 40 011
info@vandalenfacility.nl