Van Dalen! Dé sloper van Nederland

Met Van Dalen als slooppartner bent u verzekerd van een gerespecteerde naam binnen de slooptechniek. Dat is niet voor niets. We pakken onze projecten met aandacht op en leveren het sloopwerk binnen de tijdslimiet en volgens de milieu- en veiligheidseisen op. We hebben de benodigde certificaten op zak en maken aanspraak op een omvangrijk machinepark en een team van ervaren specialisten. Zo bent u verzekerd van een professionele partner voor uw sloopwerk, die zo min mogelijk overlast bezorgd voor mens en milieu. 

Verantwoord sloopwerk - onze werkwijze

Bij Van Dalen werken we volgens het principe ‘verantwoord slopen’. Voordat we een opdracht gaan uitvoeren brengen we de drie pijlers in kaart: mens, milieu en omgeving. Deze drie pilaren vormen de basis voor het plan voor het sloopwerk. We hanteren hierdoor een veilige, milieuvriendelijke manier van sloopwerk waarbij we de omgeving zo min mogelijk belasten. De kwaliteit en het hergebruik van materialen stellen wij voorop en is bij elke stap doorslaggevend. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook een efficiënte manier van werken! 

Koploper van ontwikkelingen

De wereld van morgen is anders dan die van gisteren. Er worden nieuwe machines uitgevonden, betere recycleprogramma’s ontwikkeld en de manieren waarop wij CO2-uitstoot kunnen verminderen worden steeds efficiënter. Goed voor de aarde én voor de werkefficiëntie. We bewegen daarom graag mee met de wereldverbeterende ontwikkelingen. Sterker nog: we lopen liefst voorop. Daarom besteden we extra veel aandacht aan de ontwikkelingen en innovaties op verbetering en verduurzaming van de bouw als bedrijfstak, bijvoorbeeld door circulair slopen en puinrecycling op locatie.

Hoge kwaliteit medewerkers en materieel

Werknemers zijn het visitekaartje en de ruggengraat van een bedrijf. Daarom selecteren wij onze werknemers met uiterste zorg. Onze werknemers zijn representatief, professioneel, communiceren goed en werken netjes. Ze hebben echt hart voor de zaak. Ons bedrijf, onze medewerkers en ons materieel zijn specialistisch en beschikken over de nodige certificaten zoals SVMS-007 (veilig en milieukundig slopen). 

Lees meer over ons materieel

Lees meer over onze certificering

Bekijk onze sloopprojecten:

Totaalsloop binnenstedelijk gebied postkantoor Putten

Het voormalige postkantoor op de Dorpstraat 43 te Putten moest gesloopt worden voor de nieuwbouw van appartementen. Het bedrijfsgebouw gelegen in de winkelstraat tussen de te handhaven bebouwing is na het verwijderen van asbesthoudende materialen gereed gemaakt voor totaalsloop. 

Lees meer

Totaalsloop industrieel/binnenstedelijk gebied Utrecht

De slooplocatie betreft het voormalige bedrijfsterrein van een fabriek gespecialiseerd in het produceren van droge soepen, sauzen en maaltijdmixen. De totale oppervlakte van de locatie bedraagt circa 2 hectare.

Lees meer

Renovatiesloop Eusebiuskerk Arnhem

De Eusebiuskerk wordt duurzaam gerestaureerd en voorzien van herbestemmingsingrepen om een gezonde exploitatie mogelijk te maken.

Lees meer

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Doe een offerteaanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

VAN DALEN SLOOP EN ASBEST BV
Nijverheidstraat 49
6681 LN Bemmel

085 06 40 011
info@vandalenholland.nl