Asbestsanering zoals het hoort!

Het saneren van asbest is een specialistische aangelegenheid: het verwijderen van de gevaarlijke stof dient volgens de juiste werkwijzen worden aangepakt voor optimale veiligheid. Van Dalen werkt dan ook uitsluitend volgens de certificering conform procescertificaat asbestverwijdering. Zo kunnen we zonder gevaar voor opdrachtgever en omgeving asbest verwijderen.

Asbestsanering: ons team

Bij asbestsanering geldt volgens ons: veiligheid staat voorop. Al onze asbestsaneerders zijn dan ook niet alleen gecertificeerd als Deskundig Asbestverwijderaar, maar ook als Deskundig Toezichthouder Asbest. In plaats van één verantwoordelijke leidinggevende, heeft iedereen hetzelfde hoge opleidingsniveau. Dit zorgt ervoor dat iedereen die betrokken is bij een saneringsproces dezelfde uitvoerige kennis van zaken heeft en dat we als team de schouders onder het project zetten. Hierdoor werken we altijd op de meest veilige en verantwoorde manier zodat we uw sanering onder de beste omstandigheden kunnen uitvoeren.

Voorbereid op elke klus en calamiteit

In ons uitgebreide machinepark hebben we een aantal ‘asbestbusjes’ staan. Deze bussen zijn allemaal zodanig ingericht dat we alle tools bij de hand hebben voor elk type asbestsanering. Dit betekent in de praktijk dat we niet alleen voorbereid zijn op elke geplande klus, maar ook op elke vorm van calamiteiten. We hebben alles bij de hand en met onze hoogopgeleide medewerkers kunnen we bijzonder snel schakelen om zo snel en veilig mogelijk te saneren. 

Asbestsanering i.c.m. slopen

Er zijn plannen om een gebouw te slopen maar er zit asbest in. Dan is stap 1 de asbestsanering zorgvuldig en veilig te voltooien. Van Dalen is niet alleen gespecialiseerd in het saneren van asbest, maar ook in het slopen van panden. Hierdoor heeft u een unieke kans om de sanering en sloop bij één partij neer te leggen. U heeft dan niet alleen een zeer efficiënte aanpak voor uw sloopproject waarbij de verschillende fases naadloos in elkaar overlopen, het resulteert ook in een zeer scherpe aanbieding.  

Bekijk onze projecten in asbestsanering:

Asbest sanering 72 Woningen Rosendaalsestraat te Arnhem

In de Rosendaalsestraat in Arnhem zijn door Van Dalen Sloop en Asbest BV 72 woningen gesaneerd van asbest. 

Dit omvangrijke project omvatte vele containments in bewoonde woningen, schuren en rioleringen die vervangen zijn.

Lees meer

Asbest sanering diverse flats te Zevenaar

Bij de renovatie van 4 flats aan de Hooge Bongert te Zevenaar heeft de woningbouwvereniging ervoor gekozen om voor en tijdens de renovatiewerkzaamheden alle asbesthoudende materialen en gevelbeplating te verwijderen uit de appartementen. Deze werkzaamheden moeten gerealiseerd worden in bewoonde woningen.

Lees meer

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Doe een offerteaanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

VAN DALEN SLOOP EN ASBEST BV
Nijverheidstraat 49
6681 LN Bemmel

085 06 40 011
info@vandalenholland.nl