Renovatiesloop is het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand. Dit gaat van het verwijderen van badkamertegels tot het volledig strippen van de binnenwanden van een groot pand. Renovatiesloop is de eerste stap naar het renoveren en verbeteren van een bestaande kamer of pand: een duurzame oplossing voor het tegengaan of verbeteren van veroudering. 

Renovatiesloop: verantwoord slopen

Van Dalen kiest altijd voor een veilige en milieuvriendelijke aanpak van uw sloopproject, ook in het geval van renovatiesloop. Elke stap van het proces wordt beoordeeld op de kwaliteit en hergebruik van materialen. Zo garanderen we een duurzame manier van renovatiesloop zonder daarbij in te leveren op tijd of kwaliteit in het algemeen. Wist u dat het hergebruiken van materialen niet alleen duurzaam is omdat de materialen een tweede leven krijgen, maar ook omdat we puin kunnen recyclen op locatie? Hierdoor gebruiken we bijna alles van een renovatiesloop en besparen we op transportkosten. Hiermee weten we onze CO2-uitstoot aanzienlijk te verlagen. Wist u dat wij, in tegenstelling tot andere sloopbedrijven die rond niveau 2 zitten, op niveau 4 scoren van de CO2-prestatieladder? 

Geen project is ons te klein of te groot

We gaan graag samenwerkingen aan met onder andere overheden, aannemers en projectontwikkelaars om een langdurige werkrelatie op te bouwen. We vinden het belangrijk te weten dat we van elkaar op aan kunnen. Door ons grote machinepark en ons team van ervaren specialisten staan we klaar voor elk project. Of er nu een renovatie plaatsvindt van een badkamer of een flatgebouw volledig gestript moet worden: geen project is voor ons te klein of te groot. 

Professionele renovatiesloop met de juiste certificaten

In Nederland kennen we een veilig systeem van certificeringen. Deze keurmerken zorgen ervoor dat klanten zeker kunnen zijn van het naleven van bepaalde milieu-eisen, veiligheidseisen en werkwijzen. Wij beschikken niet alleen over de benodigde certificaten, maar ook uitsluitend over goed geschoold en gemotiveerd personeel die ervoor zorgen dat uw project zorgvuldig en naar behoren wordt uitgevoerd. Dit alles doen zij met specialistisch materieel dat wij in ons eigen machinepark hebben. 

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Doe een offerteaanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

VAN DALEN SLOOP EN ASBEST BV
Nijverheidstraat 49
6681 LN Bemmel

085 06 40 011
info@vandalenholland.nl