Totaalsloop

Nederland is altijd in ontwikkeling. Soms voldoet een oud gebouw niet meer aan de eisen van nu en wordt er gekozen voor totaalsloop. Er komt dan vaak iets totaal nieuws voor in de plaats om te kunnen bouwen met kennis en materialen van nu. Dan komt totaalsloop om de hoek kijken. Ook bij totaalsloop kijken wij naar een milieuvriendelijke manier van slopen.

Milieuvriendelijke totaalsloop - onze werkwijze

Bij Van Dalen gaan we bij elk project voor een veilige en milieuvriendelijke totaalsloop. Dit betekent dat we onze project inrichten met drie pijlers in gedachten: mens, milieu en omgeving. Deze drie aspecten moeten goed met elkaar in balans zijn om een project zo prettig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Milieuvriendelijke totaalsloop is eigenlijk heel simpel: voordat we tot totaalsloop overgaan brengen we in kaart welke materialen geschikt zijn voor hergebruik, welke we kunnen recyclen en welke we echt af moeten voeren. Herbruikbare materialen gaan van deuren en houten constructies tot de kranen in de toiletten. Vaak kan een groot gedeelte van het oude gebouw omgetoverd worden tot grondstof voor een nieuw gebouw. 

Gespecialiseerde totaalsloop

Wat is een project zonder visie en goede communicatie? Bij Van Dalen hechten we veel waarde aan het vakmanschap en de professionaliteit van onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn goed geschoold en gemotiveerd om uw sloopproject binnen de gestelde tijd en onze eigen gestelde eisen te voltooien. Met ons omvangrijke machinepark is geen enkel project ons te gek. U kunt er ook voor uw project vanuit gaan dat wij de benodigde kennis en certificaten in huis hebben om de klus te klaren. 

Een complete service voor uw project

Zit er asbest in uw totaalsloop-project? Wilt u uw puin laten recyclen? Bij Van Dalen bieden we meer dan alleen totaalsloop. 

U kunt bij ons ook terecht voor vakkundige:  

Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring in de business contacten op alle gebieden omtrent sloop en bouw. We stellen u graag voor aan ons netwerk voor een totaalplaatje.  

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Doe een offerteaanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

VAN DALEN SLOOP EN ASBEST
Handelstraat 7
6851 EH Huissen

085 06 40 011
info@vdsloopasbest.nl