Het verwijderen van bijvoorbeeld zware vervuiling met betonsluier, vetten of teer, graffiti en kauwgom vraagt om specialistische reiniging. Zo wordt uw beton of gevel niet of nauwelijks beschadigd en krijgt het weer een frisse uitstraling. Van Dalen werkt hierbij zoveel mogelijk met milieuvriendelijke technieken. Op deze manier brengen we ook zo min mogelijk schade aan de omgeving.

Voorbeelden van onze specialistische reinigingsdiensten

Naast terras- en gevelreiniging voeren we onder andere onderstaande werkzaamheden voor u uit:  
•    Glasreiniging
•    Onkruidbestrijding
•    Tapijtreiniging en het reinigen en polijsten van alle soorten vloeren
•    Reinigen van zonnepanelen
•    Calamiteitenservice, bijvoorbeeld het leegpompen en reinigen van een parkeerkelder na een hevige regenval of het reinigen van een wegdek na een olielekkage.
•    Reiniging van openbare ruimtes of gebieden

Verantwoord reinigen: onze werkwijze 

Bij Van Dalen werken we met duurzame milieubewuste reinigingstechnieken. Voor alle technieken is het niet altijd nodig om chemische of reinigingsmiddelen te gebruiken, waardoor we meewerken aan het verminderen van CO2-uitstoot. 

1.SteamPlus2.0

Met SteamPlus spuiten we een combinatie van water (10%) en stoom (90%) met een werkdruk tot 250 bar op het te reinigen oppervlak. Anders dan bij een hogedrukspuit reinigen we zonder inslag. Daardoor voorkomen we beschadiging van bijvoorbeeld uw gevel of betonvloer. Ideaal voor kwetsbare monumentale panden. SteamPlus is ook zeer geschikt voor het verwijderen van graffiti, verf- en lijmlagen en kauwgom. 

2. AquaPlus 

Deze techniek zit tussen een standaard hogedrukspuit en SteamPlus in. We verwarmen het water tot 110 graden, waardoor een verhouding van 90% heet water en 10% stoom ontstaat. Door het hoge waterpercentage ontstaat er meer inslag, waardoor we de techniek gebruiken wanneer eventuele beschadiging van de ondergrond minder relevant is. We zetten AquaPlus onder andere in wanneer er veel gespoeld moet worden met water, zoals bij het reinigen van uw terras. 

3.WeedPlus

WeedPlus werkt met puur en zuiver (drink)water. Door middel van oververhitting van het onkruidplantje bestrijden wij zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen onkruid op een 100% milieuvriendelijke wijze. Hierna zit het onkruid los tussen de tegels en daardoor is het makkelijk te verwijderen. 

4.Reinigen zonder water: stralen met droogijs

Bij oppervlakten die niet met water schoongemaakt mogen worden of bij hele schadegevoelige oppervlakten zetten wij de techniek stralen met droogijs in. Bijvoorbeeld bij het reinigen van drukpersen of lasrobots. Met deze schoonmaaktechniek blazen we droogijs in combinatie met lucht onder hoge druk op het schoon te maken object.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Doe een offerteaanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

VAN DALEN FACILITY B.V.
Nijverheidstraat 49
6681 LN Bemmel

085 06 40 011
info@vandalenfacility.nl